Selectează o Pagină

Despre Noi

Erai in cautarea unor servicii de reparatii si montaj impecabile? Le-ai gasit!

Cine suntem

Totul a inceput dintr-o pasiune pentru depanari. De la primele reparatii rudimentare a catorva masini de spalat si pana la reparatii complexe nu a fost decat un pas. Astazi suntem in agenda multor clienti ca fiind singura optiune atunci cand este nevoie de o mana priceputa pentru a repara sau monta anumite elemente.

Pasiunea pentru reparatii ne caracterizeaza, fapt pentru care oferim garantie tuturor lucrarilor efectuate de noi. Din dorinta de a face mult mai multe pentru clientii noastri, ne-am diversificat de-a lungul timpului gama de servicii oferite astfel incat astazi oferim atat reparatii pentru utilaje frigorifice casnice sau comerciale cat si reparatii pentru masini de spalat, montaj de aer conditionat sau servicii de mentenanta aparate frigorifice cu solutii si unelte speciale.

De ce sa lucrezi cu noi

Asa cum am spus si anterior, ne intereseaza satisfactia clientului nostru. Ne petrecem timp sa analizam orice provocare astfel incat sa fim precum proverbul celebru deja: „masoara de zece ori ca sa tai o singura data”.

Acesta este motivul pentru care noi nu prea avem de ce sa trecem de doua ori prin acelasi loc in sensul in care rezolvam bine de prima data.

 

Reparam doar cu piese originale

Pentru noi, reparatul inseamna repunere in stare de functionare si consideram ca diversele masinarii de care ne servim in viata de zi cu zi si care se intampla sa sufere defectiuni, nu trebuie neaparat aruncate, ci dimpotriva, reparate. In acest sens, am devoltat serviciile de reparatii universale si ne mandrim cu tenacitatea de care dam dovada.

De ce e bine sa repari!

Pe langa faptul ca de multe ori, in ceea ce priveste electrocasnicele mari, este mai ieftin sa repari decat sa inlocuiesti, a repara mai inseamna si a ocroti natura. Din punct de vedere sustenabil, a repara inseamna a reduce emisiile de carbon, prin scaderea numarului de aparate vandute si, mai apoi, reciclate. A repara inseamna a ocroti resursele naturale.

Pasionati de calitate

Desi suntem o echipa tanara, scopul nostru este acela de a asigura servicii de reparatii impecabile. Credem in calitatea serviciilor noastre si ne straduim tot timpul sa le imbunatatim. Ne-am asumat cel mai mic timp de raspuns in cazul solicitarilor clientilor nostri iar promptitudinea noastra ne face sa fim printre cei mai eficienti de pe piata.

Hai sa ne cunoastem!

Suntem la un click distanta de rezolvarea problemelor tale legate de reparatii sau mentenanta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi.

Adresa

Flilipesti, Nr. 946, Jud. Prahova.

+40 0722 322 783

universal.repair@yahoo.com

Program de lucru

Luni – Vineri: de la ora 08:00 - 19:00

Sambata: de la ora 08:00 - 17:00

Duminica: Inchis